Resultaten

Een aantal van de 600+ resultaten met de Project IJzersterk methodiek. 

Thomas van der Vlugt

Thomas (StukTV)

“Thomas, je bent IJzersterk in hart en nieren. Geen training gemist, 5 maanden lang elke dag on target met je voeding. Het was me een waar genoegen met je samen te werken!”

- Coach Bernard

Michael online fitness coaching

Maikel

Ik was al 2 jaar bezig met fitness om fit te blijven, maar ik vond het tijd voor een nieuwe stap. 7 weken lang ben ik volle bak gaan cutten om er op mijn verjaardag droog uit te zien. Ik vond de laatste 2 weken vooral heel zwaar omdat ik niet normaal veel honger had en alles zag er lekker uit. Maar dankzij consistentie en discipline ging het allemaal goed. Daarnaast deed de coaching van Thijs me ook wel echt heel goed. Hierdoor bleef ik gemotiveerd om door te knallen.

Beytullah Online Coaching Fitness

Beytullah

Na jarenlang trainen op eigen initiatief merkte ik dat ik niet meer vooruit kwam in de gym. Nu drie maanden verder met Joris en nog nooit zoveel progressie geboekt in zo een korte tijd. Team IJzersterk verricht geen wonderen, maar sturen me in de juiste richting waardoor ik optimaal kan blijven presteren. Deze gasten denken continu met je mee en creëren op basis van je eigen wensen strakke schema's en doelstellingen. Ik hoef me in ieder geval geen zorgen meer te maken over de juiste oefeningen en aantal calorieën die ik naar binnen moet werken.

Resultaten Willem Online Coaching

Willem (The Opposites)

Bekende Nederlander Willem de Bruin trainde ruim 3 maanden onder begeleiding van Project IJzersterk om zich voor te bereiden op zijn Men's Health cover. Hij trainde consistent 4 keer per week en liet geen steekje vallen. Ook buiten de sportschool deed hij alles om het beste resultaat te behalen, geen druppel alcohol tijdens de voorbereiding en samen optimaliseerden wij zijn voeding- en slaappatroon. Hij is niet vies van het harde werk en dat is aan het resultaat te zien!

Men's Health Cover Bernard Online Fitness Coaching Personal Training

Bernard (Coach)

Van een magere, ongezonde jongen die rookt en drinkt. Naar op de cover van Men’s Health. Mijn passie training en voeding heeft mijn leven ondersteboven gekeerd op een manier die ik niet had kunnen voorspellen. Ik heb meer energie, ik zit beter in m’n vel, ik heb een veel gezondere levensstijl en ik mag allemaal interessante mensen helpen met het behalen van hun doelen. Mezelf terugzien op die cover was voor mij een bizarre “reality-check” van hoeveel er veranderd is. Ik ga zeker niet meer terug!

Mart Online Coaching Personal Training Resultaat Spiermassa

Mart

Ik sport al mijn hele leven maar had nooit verwacht dat ik zoveel progressie kon maken in 8 weken. Na de doelen opgeschreven te hebben, heeft Bernard mij alle dieet- en sporttips gegeven die ik nodig had en vervolgens gecoacht aan de hand van een weekschema die mij iedere keer net iets meer liet doen dan ik zelf zou doen. Alles hebben we bijgehouden in een app en besproken tijdens coachingsessies. Ik zag er in het begin tegenop om alles bij te houden maar om de progressie te zien en te bespreken is heel motiverend. Boven verwachting! Ik ga door en kan het iedereen aanraden! 💪

Online fitness coaching

Selwyn

Direct aan de start van de begeleiding viel me op hoe goed het in elkaar steekt, overal is over na gedacht. Door duidelijke communicatie en betrokkenheid voelde ik direct dat coach Bernard net zo graag wou dat ik mijn doel behaalde als ikzelf. Dat is een heel prettig gevoel! Ik had niet verwacht dat ik zo snel verandering zou zien, op naar de volgende doelstelling met Project IJzersterk!

Anke online coaching

Anke

Nee, ik vond mezelf niet te dik. Maar ik zat niet lekker in mijn vel. Omdat ik wist dat ik beter kon. Op één of andere manier kon ik ook toen de gym weer open ging geen verbetering aanbrengen. Toen kwam ik in aanraking met Project IJzersterk en heb ik de keuze gemaakt om in mezelf te investeren. Mijn coach Thijs is één van mijn helden die mij veel wijsheid gebracht op het gebied van training en voeding. Onder andere door hem ben ik waar ik nu ben. Voor alle vrouwen … laat je niet van de wijs brengen door de filmpjes over spiergroei voor mannen. Thijs heeft ook alle struggles aangehoord over hormonen en demotiverende saboteurs en me daarin begeleid.

Wil jij dit ook?

Dan is Online Coaching waarschijnlijk wat voor jou. 

Online fitness coaching lorenzo

Lorenzo

Zelf train ik al wat jaren in de sportschool maar op een gegeven moment merkte ik dat ik geen progressie meer boekte, waardoor ik mijn motivatie en discipline kwijt raakte. Zeker tijdens Corona. Bij mijn Coach Joris volgde ik het online coaching programma en bespraken we mijn doelen, waarbij Joris rekening hield met mijn leven naast het sporten. Op basis hiervan kreeg ik een strak dieet- en trainings schema, dat we wekelijks bespraken tijdens onze sessies. Ik kreeg gerichte feedback op mijn techniek en voeding. Met deze inzichten verbeterde mijn prestaties aanzienlijk, boekte ik veel progressie binnen 8 weken en vond ik mijn motivatie weer terug. De manier van coachen bevalt me zo goed dat we hem nu door zetten naar een clean bulk, om daarna weer droger dan ooit te worden.

Floris

Bij de start woog Floris 84,5kg met een taille van 103cm. Zijn doel was droger worden, gezonde eetgewoontes aanleren en het resultaat vasthouden uiteraard. Dat is gelukt.

⁠Floris weegt op de laatste foto 75kg met een taille van 83cm. Goeie zaken als je het ons vraagt.⁠

Online fitness coaching

Anoniem

Ik had een doel en wilde daar professioneel bij geholpen worden. Samen met Project Ijzersterk heb ik mijn doel specifiek gemaakt en zij hebben voor mij een overzichtelijke plan gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat je zonder opofferingen en een einddoel niet tot een gewenst resultaat kan komen. Met de juiste mindset en hulp van mijn trainer heb ik 7 weken dedicated getraind en een ontzettend mooi resultaat behaald. Door de holistische aanpak van Project Ijzersterk wordt er echt goed gekeken naar je persoonlijke behoefte en wensen en kan je met de juiste inspanning en op een relasitsche en gezonde manier jouw doelen verwezelijken 💪🏻

Jurgen Online Coaching Personal Trainer Resultaten Droogtrainen Spiermassa Afvallen

Jurgen

In april 2021 ben ik gestart met een 8 weken droogtrain challenge. Zelf had ik misschien voorafgaand wat onrealistische doelen maar coach Bernard gaf meteen aan dat het zeker haalbaar zou zijn. Met een trainingsschema voor vier dagen waarvan alles duidelijk in de app vermeld stond. Het tracken van alle maaltijden was een echte eye opener en maakt je een stuk bewuster van wat je allemaal op een dag binnenkrijgt. Wekelijks een call voor alle vorderingen, tips en tricks op het gebied van training en voeding. Kortom: Mijn doelen zijn behaald en super content met het eindresultaat. Op gebied van training en voeding hele leerzame maanden geweest.

Axel Online Coaching Personal Training Spiermassa Fitness Resultaat

Axel

Dankzij de coaching van Bernard durf ik te vertrouwen in een plan. Wat ik heb geleerd is dat rust en herstel niet moet worden onderschat. Omdat de gyms dicht zijn maakte Bernard een schema gebaseerd op equipment die ik in huis heb. Door IJzersterk heb ik in slechts 9 weken een gewicht bereikt waar ik mij energiek bij voel en beter in mijn vel zit! Ik heb besloten verder te gaan met IJzersterk en door te bouwen.

Owen online fitness coaching

Owen

Omdat mijn epilepsie voor anderen te vaak een beperkende factor lijkt heb ik vrij laat hulp gevonden van personal trainers. Toch weer toe aan een nieuwe uitdaging en een andere invalshoek; dat in de vorm van Project IJzersterk, die als een van de weinigen ook bereid was om die uitdaging aan te gaan. Geen zachte aanpak, wel een goede persoonlijke begeleiding. Met "trainen tot (vlakbij) spierfalen" als nieuwe mantra, en aandacht voor slaap en dieet zorgt dat voor verandering in fysiek die ik als 55+ niet meteen verwachte. Sinds deze aanpak heb ik ook nog geen last gehad van halfjaarlijks terugkerende epilepsie insulten...

Resultaten Pieter Online Coaching

Pieter

Begin januari ben ik begonnen met trainen bij Thijs. Ik sportte al regelmatig, maar had veel last van blessures en een verkeerde houding, mede door het slecht en niet effectief uitvoeren van fitnessoefeningen. Na een aantal weken trainen waren deze klachten voor een groot deel verholpen. Andere doelen die ik had gesteld waren gericht op slaaphygiëne en stressvermindering. Door de gerichte coaching zijn deze aanzienlijk verbeterd. Ik raad project ijzersterk dus zeker aan, ook als het niet alleen maar gaat om je “spiegel spieren”.

Online fitness coaching

Jan

Oktober 2019 ben ik Nederlands kampioen powerliften bij de masters geworden en heb ik 2 Nederlandse records gevestigd. Het was mijn eerste powerlift toernooi. Thijs, mijn coach, heeft me geholpen toen het beste uit mezelf te halen. Niet alleen door zijn coaching die dag, maar vooral ook door zijn begeleiding in de daaraan voorafgaande maanden, zodat ik precies op het goede moment kon pieken. Ik ken Thijs als een deskundige, betrokken coach, prettig in de omgang en die goed weet aan te sluiten bij zijn klanten.

Klaar om IJzersterk te worden?

Dan is Online Coaching waarschijnlijk wat voor jou. 

Close
About