Personal Training

Wil je starten met krachttraining, een gezonde leefstijl creëren, blijvende verandering in je lichaam zien of je training en voeding naar het volgende niveau brengen? Dan is Personal Coaching het pakket voor jou!

In onze 12 weekse trajecten gaan we intensief aan de bak met 1 op 1 trainingssessies en coachingsgesprekken. Hierin leren we jou de perfecte trainingstechniek en kiezen we de beste oefeningen die bij jouw lichaam passen. Hiermee bouw je kracht en spiermassa op. Zo kun je pijnvrij, met een goede houding en zelfverzekerd door het leven. Daarnaast helpen wij jou je leefstijl te optimaliseren voor een gezond bestaan. Het doel van dit traject is om je fysiek en mentaal beter te voelen en je lichaam te zien veranderen.

579

Tevreden mensen gingen je voor

Wat is Personal Training?

Training

Krachttraining is een enorm effectieve manier om een sterker lichaam te bouwen, fysiek en mentaal. Je creëert meer spiermassa, wordt krachtiger, verliest vet, je houding wordt beter en je krijgt meer zelfvertrouwen. Deze basis maakt je meer weerbaar tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Slaap

Alle processen in je lichaam voelen de negatieve effecten van een slaaptekort. Dit betekent ook dat alle processen in je lichaam de positieve effecten voelen van een gezond slaappatroon. Het maakt niet uit wat je doel is in het leven, wanneer je meer slaapt kun je dit nog effectiever najagen.

We helpen je niet alleen meer te slapen, maar ook beter slapen. Dit leidt tot een betere concentratie, meer energie en een sterkere stresstolerantie. Kortom, je krijgt meer werk klaar in minder tijd. Maar ook fysiek zul je merken dat je sneller spiermassa en kracht opbouwt, makkelijker vet verliest, je bent beter in staat gezonde keuzes te maken en je bent niet afhankelijk van koffie om de dag door te komen. Slaap is het sterkste en meest veelzijdige medicijn en het is gratis! Leer hier optimaal gebruik van te maken!

Voeding

We helpen je gezonde en duurzame gewoontes op te bouwen in je voedingspatroon. Het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen helpt je beter te presteren zowel binnen als buiten de sportschool. Je wordt minder vaak ziek, je voelt je beter, je bouwt meer kracht op, je behoudt een gezond lichaamsgewicht, je slaap gaat vooruit en je hebt meer energie. Eet je beter, dan leef je beter.

Stress & Motivatie

In deze drukke maatschappij staat jouw lichaam constant aan, met alle gevolgen van dien. We hebben allemaal gemerkt hoe een stressvolle dag leidde tot een onnodige overdosis snacks, een snauw naar je partner of een slechte nachtrust die de dag erna niet veel beter maakte. Ook al heeft stress zijn functie, kan een overschot ervan negatieve consequenties hebben.

Hoe ga je met die stress om? Hoe bouw je meer stress weerstand op? Hoe vermijd je onnodig stressvolle situaties? Dit zijn punten waar wij jou mee willen helpen. Want als dit beter gaat zullen jouw training, voeding- en slaapgewoontes ook beter gaan. En vice versa.

Opleidingen en Samenwerkingen

Een persoonlijke
aanpak

Elk online coachingstraject is uniek. De coaches van Project IJzersterk onderscheiden zich in hun persoonlijke aanpak, dit maakt het verschil tussen vroegtijdig opgeven of het behalen van duurzame resultaten. Uit jaren van ervaring hebben wij geleerd dat de belangrijkste gesprekken niet gevoerd worden via chat of e-mail. Om samen tot de juiste beslissingen te kunnen komen, heb je persoonlijk contact nodig. En daarom heb jij op regelmatige basis coachingsgesprekken via videobellen met jouw persoonlijke coach voor het beste resultaat.

Coach Bernard Reichling
Coach/Eigenaar
Bernard Reichling

Een passie voor groei en hard werken

Coach Thijs Haasnoot
Coach/Eigenaar
Thijs Haasnoot

Mensen sterker maken met een nuchtere aanpak

Coach Joris Lunde
Coach
Joris Lunde

Kracht en massa op een toegankelijk niveau

Coach Don
Coach
Don van Beton

Maximaal resultaat, ook bij tegenslagen

Meer weten over de coaches?

Resultaten

Meer dan honderd resultaten per jaar. Ook geïnteresseerd om getraind te worden door ons team?

Joris takes a sincere interest in his clients and aims to push them to their true potential with an individualised, long term program. He takes time to explain the physics and technique of each exercise by breaking down it into components. Putting proper lifting technique and safety before the weight, and paying constant attention to the form, he ensures that no bad habits are developed which may lead to injury. He is always very well planned and keeps an amazing track of the progress of his clients, which is highly encouraging and satisfying to see how far you've come.

Caglar

Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen met trainen samen met Bernard. Na eerst de doelen helder in kaart gebracht te hebben, hebben we er stap voor stap naar toe gewerkt, deze gehaald en zelfs overtroffen. In mijn geval was het belangrijk om kracht, explosiviteit en flexibiliteit te trainen en te combineren omdat deze aspecten voor mijn surfen van groot belang zijn.

Adriaan

Kies een plan

Personal Training Brons
 • 12 Weken Pakket

  Personal Training Brons

 • 1125
  • €75,- per sessie
  • 1 keer per week Personal Training
  • Elke 2e week een coaching sessie
  • Persoonlijke Coach toegewezen
  • Gepersonaliseerd trainingsschema
  • Aandacht voor techniek
  • Voedingsbegeleiding in macros en voedingsmiddelen
  • Slaap en lifestyle coaching
Personal Training Zilver
 • 12 Weken Pakket

  Personal Training Zilver

 • 1822
  • €67,50 per sessie
  • €203,- korting t.o.v. Personal Training Brons uurtarief
  • Alle voordelen van Personal Training Brons
  • 2 keer per week Personal Training
Personal Training Goud
 • 12 Weken Pakket

  Personal Training Goud

 • 2340
  • €60,- per sessie
  • €585,- korting t.o.v. Personal Training Brons uurtarief
  • Alle voordelen van Personal Training Brons/Zilver
  • 3 keer per week Personal Training

FAQ's

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen kunnen gegeven worden op de volgende locaties:

 • Vondelgym West – Overtoom 143 te Amsterdam. 
 • Vondelgym Oost – Wibautstraat 131 te Amsterdam. 
 • Vondelgym zuid – Eduard van Beinumstraat 110 te Amsterdam.
 • Ook is er coaching en training aan huis mogelijk, in en rondom Amsterdam en Haarlem.

De exacte locatie is afhankelijk van jouw behoeftes en de beschikbaarheid van je coach.

Moet ik al trainingservaring hebben voor dit traject?

Nee, dit traject is geschikt voor absolute beginners tot vergevorderden.

Kan ik het traject ook volgen als ik veel moet reizen voor mijn werk?

Ja dit kan. Voorafgaand aan het 12 weekse traject geef je aan wanneer je op werktrip/vakantie zult zijn. De weken dat jij weg bent kunnen dan later ingehaald worden.

Moet ik ook lid worden van Vondelgym om de trainingen te volgen?

Ja, het lidmaatschap van Vondelgym staat los van het pakket dat je bij ons afneemt. Meer informatie over de lidmaatschappen bij Vondelgym vind je hier: https://vondelgym.nl/inschrijven/

Moet ik ook zelf trainen naast de persoonlijke sessies?

Dit is niet verplicht, maar wij raden het wel aan. Wanneer je zelf gaat trainen naast de persoonlijke sessie krijg je van ons een schema op maat om zelfstandig te kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op via de contactpagina voor een persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste pakket.

Hoelang duren de trainingen?

De trainingssessies duren 60 minuten.

Hoelang duren de coachingsgesprekken?

De coachingsgesprekken duren ongeveer 30 minuten.

Kan ik ook andere sporten volgen naast het traject?

Dit kan zeker. Overleg dit altijd met je coach zodat hij er rekening mee kan houden in het trainingsschema en jouw leefstijl adviezen.

Close
About