Missie & Visie

Wij inspireren, informeren en activeren mensen om fysiek en mentaal sterker te zijn door middel van hoge kwaliteit educatie en coaching.

Team Coaches Project IJzersterk

Het Team

Coach Bernard Reichling
Coach/Eigenaar
Bernard Reichling

Een passie voor groei en hard werken

Bernard is een resultaatgerichte online transformatiecoach met een passie voor groei. Naast zijn werk als coach en eigenaar van Project IJzersterk is hij een eeuwige student die altijd bezig is om zijn kennis en kunde te vergroten. Al sinds 2016 is hij actief als coach en heeft hij honderden mensen getraind en meerdere Men’s Health-covermannen begeleid. Deze praktijkervaring en de opleidingen die hij heeft gevolgd maken hem een expert op het gebied van training en voeding voor spiergroei en vetverlies. In zijn eigen trainingen richt Bernard zich op spiergroei. Bernard is niet altijd fit en sterk geweest, zijn lichaam en kennis zijn gegroeid door een combinatie van passie en hard werken. Bernard zijn aanpak staat voor hard trainen, slimme voeding en recht op het doel af.

Coach Thijs Haasnoot
Coach/eigenaar
Thijs Haasnoot

Mensen sterker maken met een nuchtere aanpak

Dit is Thijs. Met ruimte voor humor en een nuchtere aanpak is hij sinds 2012 mensen naar hun doelen aan het helpen. Kracht, massa en ijzer zijn zijn heilige triniteit. Wat hem drijft in zijn eigen training is super sterk zijn en tegelijkertijd goed eruit kunnen zien. Zijn sportieve wortels zijn terug te vinden in de vechtsport, wat verklaard dat hij met veel plezier elke zondag UFC terug kijkt. Hij leest graag over training en voeding, maar ook geschiedenis, psychologie en filosofie zijn terug te vinden in zijn boekenkast. Zijn lievelingsfilms zijn 300 en gladiator, in die volgorde. Gevolgde opleidingen zijn o.a CIOS sgv, Menno Henselmans PT cursus en Precision Nutrition. Daarnaast leerden duizenden bladzijden en uren op het internet, honderden klanten en kilo’s chalk hem wat er voor nodig is om gespierd, droog en sterk te zijn. Zijn specialiteit ligt in spiermassa opbouwen, vet verliezen en tegelijkertijd kapot sterk worden.

Coach Joris Lunde
Coach/marketeer
Joris Lunde

Kracht en massa op een toegankelijk niveau

Coach Joris is een gecertificeerde personal trainer met een no-nonsense aanpak in zijn coaching. Als online coach begeleidt hij je door jouw kracht en spiermassa naar het volgende niveau te brengen. Joris maakt gebruik van een persoonlijke en meetbare aanpak, met flexibiliteit voor de imperfectie van het dagelijkse leven. Hij zorgt ervoor dat jij kan aankomen in spiermassa en/of droger wordt dan de sahara, op een toegankelijk niveau. In zijn trainingscarriere is Joris tientallen kilos aan spiermassa aangekomen, dus hij weet hoe het is om een fysieke transformatie te maken. Door zijn eigen ervaring als krachttrainingsatleet, gecombineerd met jaren praktijkervaring als coach, brengt hij jou naar het het volgende niveau met gewoontes voor het leven. Wil jij een fysiek waar je u tegen zegt, gecombineerd met de kracht die je verwacht van een droog en gespierd lichaam? Dan is Joris de coach voor jou.

Coach Don
Coach
Don van Beton

Maximaal resultaat, ook bij tegenslagen

Don is een IJzersterke online coach die zich focust op de ontwikkeling van spiermassa, kracht en een sterke discipline. Als ex topsporter weet hij hoe het is om het maximale uit jezelf te kunnen halen en net dat extra beetje te kunnen geven. Don geeft je de tools om zelf ook die extra stap te zetten en jezelf te overtreffen. Hij deelt graag zijn ruime kennis en ervaring als atleet en coach en weet daardoor het beste uit zijn klanten naar voren te brengen. Hij is de perfecte coach om mee droog te trainen, sterker te worden of voor een fotoshoot te preppen. Hij leert je niet alleen de gewoontes om je doel te behalen, maar ook om je nieuwe lichaam te onderhouden. Don heeft zelf Diabetes en weet dan ook goed hoe om te gaan met tegenslagen. Hij helpt je dan ook graag door moeilijke punten heen binnen je trainingen en andere aspecten in je leven waar je tegen aan loopt die je progressie hinderen. Wil je maximaal resultaat behalen, spiermassa opbouwen of droog trainen als nooit tevoren, dan is Don de coach voor jou.

Online Fitness Coach Bido
Coach
Bido Mohamed

Niks verslaat het gevoel wanneer je verrast wordt door wat je uit jezelf kunt halen

Mijn naam is Bido. Als je me nodig hebt, ben ik in de gym te vinden. Ik focus momenteel mijn training op powerlifting, ik ben hard aan het werk om deel te kunnen nemen aan het NK. Maar voor de liefde voor barbells en schijven was de liefde voor sport er al lang. Ik heb ik tot mijn 16e gezwommen op topsport niveau, daarnaast heb ik ook verschillende sporten gedaan zoals vechtsport, handbal, basketbal en triatlon. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden bij het realiseren van hun fitnessdoelen. Van spiermassa opbouwen en kracht vergroten op de lifts, tot droogtrainen om maximaal vet te verliezen. Uit ervaring weet ik dat zo’n transformatie 100% inzet eist van zowel atleet als coach en die volledige commitment kun je van mij verwachten. Wat ik het leukste vindt aan coaching is de uitdaging die je samen aangaat, het proces en de enorme voldoening wanneer het einddoel is behaald. Niks verslaat het gevoel wanneer je verrast wordt door wat je uit jezelf kunt halen.

Bekijk ons aanbod

Opleidingen en Samenwerkingen

Close
About